bad design
shouldn't happen to
good businesses

AL 60+ UNIEKE BRANDINGS MOGEN DESIGNEN

logo BRANDING PROJECT

Isagie make-up

Isabelle is haar eigen visagie onderneming gestart, genaamd Isagie. Ze was opzoek naar een sierlijk en vrouwelijk logo design, die ik voor haar mocht ontwerpen. 

Lieve woorden: Naomi heeft voor mij een logo ontworpen. Ik mocht ter inspiratie foto’s doorsturen en daarvan heeft Naomi een super mooi logo ontworpen. Het is helemaal geworden zoals ik had gehoopt. Ik zou Naomi daarom ook aan iedereen aanraden die een eigen onderneming heeft of toe is aan een nieuw logo!

logo BRANDING PROJECT

DJ Demi Elisa

Al van jongs af aan heeft ze een grote liefde voor muziek. Haar energie en creativiteit stopt ze in het creëren en mixen van voornamelijk disco/funky house, afrobeats en hits van toen en nu. 

Lieve woorden: Mijn eigen onderneming begon erg goed te lopen. Daardoor wilde ik het professioneler aan gaan pakken. Naomi haar stijl sprak mij erg aan, daardoor wist ik al snel dat ik met haar wou samenwerken. Ik had van tevoren geen aarzelingen of zorgen. Ze doet er alles aan om het perfecte eindresultaat te realiseren. Heel fijn!

logo + flyer PROJECT

Anne Loosveld

Anne coacht succesvolle ruiters om hun absolute top te bereiken. Ze is een academisch opgeleide sportpsycholoog. Ze geeft ook les en zit zelf nog iedere dag in het zadel.

Lieve woorden: Super mooi logo, flyer en giftcard gemaakt! Enorme aanrader, fijn samengewerkt en top resultaat! 

logo + visitekaartje PROJECT

Stulpje op de Veluwe

Linda van Stulpje op de Veluwe is een content creator. Ze deelt interieurinspiratie op haar Instagram account met meer dan 101.000 volgers! 

Lieve woorden: Ik had je werk van tevoren gezien en dat is helemaal mijn stijl. Hierdoor had ik geen aarzelingen of zorgen. Ik zat al een tijdje over een design na te denken en het moest passen bij mijn stijl. Al haar designs zijn stijlvol en modern! Naomi is snel en heeft duidelijke communicatie. Ook laat ze meerdere keuzes zien. Erg fijn! De grootste transformatie is dat ik serieuzer genomen word! Ik wordt nu gezien als bedrijf! We hebben kort contact gehad omdat je precies doorhad wat ik zocht, erg fijne communicatie!

logo + illustratie PROJECT

taart van Marieke

Toen Marieke 15 jaar geleden taarten maakte, noemde ze haar bedrijf ‘de kers op de taart’. Ze had er lang over nagedacht om deze naam weer te gebruiken. In verband met herkenbaarheid heeft ze voor ‘Taart van Marieke’ gekozen. Maar de kersen komen wel terug in haar logo. 

Lieve woorden: Naomi heeft voor mij een logo ontworpen. Ik ben er erg blij mee. De kleuren en de stijl zijn helemaal geworden wat ik in gedachten had. Ook de communicatie liep erg goed en snel! De kernmerken voor het logo waren: Rustig, fris en romantisch.

waar ik jou bij kan helpen

laten we samenwerken

Standaard heb ik drie branding pakketten. Mocht je graag een pakket naar wens willen, dan stel ik die voor je samen. Samen kijken we naar de uitingen die je nodig hebt voor je onderneming. Maar ook naar het budget voor een nieuwe branding.

heb je vragen?

neem contact op

Mocht je graag een standaard pakket willen afnemen óf een pakket naar wens willen? Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier. Heb je nog vragen of wil je graag eerst vrijblijvend kennismaken? Alles is mogelijk! Het lijkt me fantastisch om je te ontmoeten!

NAOMI DE LAAT

INFO@NAOMIS-DESIGN.NL

KVK  74535269

Pr. Christinastraat,

28 Echt