Bekijk hier een paar branding projecten

isagie make-up

Isabelle is haar eigen visagie onderneming gestart, genaamd Isagie. Ze was opzoek naar een sierlijk en vrouwelijk logo design, die ik voor haar mocht ontwerpen.

Lieve woorden: Naomi heeft voor mij een logo ontworpen. Ik mocht ter inspiratie foto’s doorsturen en daarvan heeft Naomi een super mooi logo ontworpen. Het is helemaal geworden zoals ik had gehoopt. Ik zou Naomi daarom ook aan iedereen aanraden die een eigen onderneming heeft of toe is aan een nieuw logo!

DJ Demi Elisa

Als klein meisje met een vader als DJ heeft ze van jongs af aan al een grote liefde voor muziek. Haar eindeloze energie en creativiteit stopt ze graag in het creëren en mixen van voornamelijk disco/funky house, afrobeats en hits van toen en nu.

Lieve woorden: Mijn eigen onderneming begon erg goed te lopen. Daardoor wilde ik het professioneler aan gaan pakken. Naomi haar stijl sprak mij erg aan, daardoor wist ik al snel dat ik met haar wou samenwerken. Ik had van tevoren geen aarzelingen of zorgen. Ze doet er alles aan om het perfecte eindresultaat te realiseren. Heel fijn!

Anne loosveld

Anne coacht succesvolle ruiters om hun absolute top te bereiken. Ze is een academisch opgeleide sportpsycholoog. Ze geeft ook les en zit zelf nog iedere dag in het zadel.

Lieve woorden: Super mooi logo, flyer en giftcard gemaakt! Enorme aanrader, fijn samengewerkt en top resultaat! 

Stulpje op de veluwe

Linda van Stulpje op de Veluwe is een content creator. Ze deelt interieurinspiratie op haar Instagram account met meer dan 101.000 volgers! 

Lieve woorden: Ik had je werk van tevoren gezien en dat is helemaal mijn stijl. Hierdoor had ik geen aarzelingen of zorgen. Ik zat al een tijdje over een design na te denken en het moest passen bij mijn stijl. Al haar designs zijn stijlvol en modern! Naomi is snel en heeft duidelijke communicatie. Ook laat ze meerdere keuzes zien. Erg fijn! De grootste transformatie is dat ik serieuzer genomen word! Ik wordt nu gezien als bedrijf! Wat ik eigenlijk niet ben haha. We hebben kort contact gehad omdat je precies doorhad wat ik zocht, erg fijne communicatie!

Taart van marieke

Toen Marieke 15 jaar geleden veel taartjes maakte, noemde ze haar bedrijfje ‘de kers op de taart’. Ze had er lang over nagedacht om deze naam weer te gebruiken voor haar bedrijf. In verband met herkenbaarheid heeft te toch voor ‘Taart van Marieke’ gekozen. Maar we wilde wel graag de kersen laten terug komen in haar logo.

Lieve woorden: Naomi heeft voor mij een logo ontworpen. Ik ben er erg blij mee. De kleuren en de stijl zijn helemaal geworden wat ik in gedachten had. Ook de communicatie liep erg goed en snel! De kernmerken voor het logo waren: Rustig, fris en romantisch.

beauty by jacquelyn

Jacquelyn heeft jaren een eigen onderneming gehad in de beauty, cosmetica branche voor persoonlijke verzorging.

Logo design:  Voor Beauty By Jacquelyn heb ik een origineel logo mogen ontwerpen met een primair logo, secundair logo en een sublogo. Op de onderstaande mockups kun je een goed voorbeeld en gevoel krijgen over hoe het design eruit komt te zien.

love to share more with you

bekijk en leer meer via instagram