Hey, mijn naam is Naomi

ik ben het creatieve gezicht achter Naomi’s Design, een grafisch design studio, gelegen in het midden van Limburg sinds 2018.

grafisch vormgever naomi

Op het moment dat mijn ouders gingen scheiden voelde ik veel pijn, verdriet en woede. Ik was toen veel bezig met knutselen en tekenen. Ik merkte al vrij snel dat als ik creatief bezig was, ik deze gevoelens kon omzetten in blijheid. Sinds toen wist ik het.. creatief bezig zijn is wat mij gelukkig maakt!

Met die reden heb ik dan ook voor de opleiding mediavormgeving gekozen. Waarbij je alles leert over het ontwerpen van logo’s, huisstijlen en websites. Ondanks dat ik goed kan leren, vond ik school echt verschrikkelijk. Daardoor werd ik steeds ongelukkiger en besloot ik na 3,5 jaar te stoppen met studeren. Ik werd er ongelukkig van. Ik wil mijn eigen pad volgen en eigen keuzes kunnen maken, zonder alle regels en verplichtingen.

Naomisdesign

Ik wist natuurlijk al dat ik mijn branche (creatief vormgever) had gevonden, maar dan zonder regels en verplichtingen. Daardoor wist ik dat werken voor een baas ook niet bij mij past. Ik heb geen 9 tot 5 mentaliteit. Ik hou van het creatieve werk en wil het graag op mijn voorwaarden doen. Daarom ben ik Naomi’s Design begonnen zodat ik mijn creativiteit en expertise op mijn eigen manier kan inzetten. Voor vrouwelijke ondernemers die denken zoals ik. Die een eigen onderneming willen opzetten en hierin een toekomst voor zichzelf zien. 

Ben jij een echte ondernemer in hart en nieren, zoals ik? Maar ben je bang om iets verkeerd te doen of weet je niet precies waar je moet beginnen, dan ben ik hier voor jou. Samen laten we jouw onderneming groeien en kun je die echte ondernemer worden die je hoort te zijn.

Sinds 2018 run ik mijn grafisch design studio en heb ik ondertussen al meer dan 50 ondernemingen mogen helpen met het opzetten van een prachtig merk. Omdat ik met veel verschillende branches heb gewerkt, weet ik veel over strategie en wat wel (en vooral niet) werkt voor je ideale klant. 

Ook kun je bij mij terecht als je een beperkt budget hebt. Ik weet namelijk hoe lastig en eng het kan zijn om een grote investering te doen voor je onderneming. Vooral als je nog in de beginfase zit. Daarom denk ik graag met je mee over hoe we een pakket op maat kunnen maken die past bij jou en je budget. Laten we samen een geweldige strategie en branding neerzetten voor het laten groeien van je onderneming! 

Samenwerking merken:

6 feitjes over mij

ik ben

linkshandig

Linkshandigen zijn feitelijk creatiever. Of eigenlijk in divergerend denken. We zijn in staat om met veel ideeën te komen.

gek op

honden

Ik ben echt helemaal gek op honden. Al sinds ik klein ben heb ik altijd honden om me heen. Nuu een lieve bordercollie genaamd Sky.

ben altijd

eerlijk

Ik ben altijd héél eerlijk. Dit betekent dat ik soms ook ‘hard’ kan overkomen naar mijn klanten, maar ik ben van mening dat je daar het meeste mee bereikt.

hou mij aan

afspraken

Hebben wij een afspraak gemaakt? Dan houd ik mij aan deze afspraak. Dit geld ook voor deadlines.

eet veel

tosti’s

Tosti’s vind ik super leuk en dan vooral met ketchup erbij. Wat eigenlijk best grappig is aangezien ik geen kaas lust.

ik ben

perfectionistisch

Al mijn hele leven ben ik super perfectionistisch. Daar ben ik nu blij mee, want in deze branche komt dat goed van pas.

Een videocall inplannen

Laten we gezellig praten over je onderneming. Als je geïnteresseerd bent in een specifiek pakket of graag wil weten waar ik jou mee kan helpen, stuur me dan gerust een berichtje via de contactformulier! We kunnen dan vrijblijvend een gesprekje inplannen. Dan kan ik alle vragen beantwoorden die jij nog hebt 🙂

Naomi s

NAOMI DE LAAT

INFO@NAOMIS-DESIGN.NL

KVK  74535269

Pr. Christinastraat,

28 Echt