75% geeft aan dat ze

geloofwaardigheid en vertrouwen beoordelen op basis van hun website

(diy) website strategie cheatlist

dit ben ik, het gezicht achter Naomi's Design

het creëren van een strategische

website kan je zelf!

Wil jij graag een eigen website maken of je huidige website upgraden? Maar weet je niet waar je moet beginnen?

Je blijft het maar uitstellen.. Je hebt weinig verstand van strategie en branding, waardoor het als een last aanvoelt.

Heb je geen budget om je hele website uit handen te geven? Misschien vind je het juist wel leuk om het zelf te doen.

Ik ga jou helpen met het creëren van een (budget-proof) strategische website die wél klanten aantrekt.

dit is wat je kan

verwachten

Ik merk dat veel klanten het lastig vinden om hun website goed op te bouwen. De ene klant wil teveel over zichzelf vertellen, sommigen gebruiken te veel bullets en anderen hebben een veel te uitgebreide tekst.

 Ook kan het lastig zijn om een logische volgorde aan te houden. Want waar begin je mee? Wat zet je allemaal op je website? En hoe onderbouw je het dan?

Ik wil jullie helpen om in simpele taal en stappen een goede opbouw voor je salespage of website neer te zetten. Want dat is belangrijkste factor van een winstgevende website. Het strategische design bepaald of je bezoeker blijft hangen en overgaat tot actie. 

Zo kun je met kleuren een gevoel uitdrukken en roept het associatie op. Daarnaast helpt het bij de leesbaarheid en vergroot het de begrijpbaarheid van je teksten. Door een goed webdesign straal je vertrouwen uit. Érg belangrijk om dus te investeren in een (goede) website voor meer klanten!

voor maar 147,-

1:1 website strategie

Met behulp van de website Strategie weet je niet alleen waarom je website weinig klanten aantrekt, maar weet je ook wat je moet veranderen om dit wel te krijgen. Je krijgt inzicht op de strategische kant van je website. Als je weet wat je moet veranderen, kun je meteen aan de slag. Want je wilt natuurlijk wel dat je website klanten oplevert!

Let op: dit is voor ondernemers die al een website hebben maar weinig klanten eruit krijgen. Ik ga niet vertellen hoé je iets moet aanpassen, ik ga dus niet dieper in op de technische kant. Ik zorg wel dat je verbeterpunten kunt doorvoeren en dat je ook begrijpt waarom dat zo is. Het is mogelijk dat ik ook de aanpassingen doorvoer mocht je dat graag willen.

Tegenwoordig is een website echt onmisbaar voor een onderneming. Elke potentiële klant kijkt namelijk als eerste op je website. Dit kan voor verschillende doelen zijn: kijken wat je precies doet, om vertrouwen te krijgen, een connectie met je te krijgen, misschien heb je wel een webshop. Er zijn tientallen doelen. De eerste indruk is altijd de belangrijkste en die krijg je dus via een website. Als je website er niet professioneel uitziet en gebruiksvriendelijk is, zal ook de eerste indruk negatief zijn.

Hoe zonde is het als je website niet winstgevend is en het eigenlijk geen toegevoegde waarde is voor je onderneming. Misschien haken potentiële klanten wel af door je website, dan loop je dus onbewust ontzettend veel klanten mis!

Tijdens een analyse, merk ik dat veel ondernemers nog niet álles uit een website halen. Waardoor die eerste indruk van je potentiële klant matig zal zijn. De kans dat ze dus op aankoop over gaan, zal niet groot zijn. Ik kan je hiermee helpen, zodat je een nieuwe, frisse en professionele blik krijgt op je gehele website. Waardoor potentiële klanten, sneller klant worden bij jou, via je website!

Naar welke strategische punten ik o.a. ga kijken:

hoe we te werk gaan

stap 1

vragenlijst

We beginnen met het invullen van een vragenlijst voor gepersonaliseerd advies. In de vragenlijst komen vragen zoals: wat wil je bereiken, wie is je ideale klant, wat zijn je wensen, welk ongemak ervaar je met je website, etc.

stap 2

analyse

Daarna ga ik persoonlijk je website doorlopen met de vragenlijst bij de hand. Afhankelijk daarvan ga ik je website analyseren op verbeterpunten waardoor je meer interactie en conversies gaat krijgen die leiden tot meer klanten.

stap 3

verbeterpunten

Deze verbeterpunten ga ik verwerken in een document die je toegestuurd krijgt. Dit is een document van alle verbeterpunten opgesomd zodat je ze makkelijk kunt aanpassen. Per pagina geef ik dan verbeterpunten die specifiek voor die pagina bedoel zijn.

stap 4

gesprek

In het Strategie Gesprek van 1 uur gaan we samen je website doorlopen via een gedeeld scherm. Ik zal je uitleggen welke verbeterpunten er zijn. Maar ook waarom dit een verbeterpunt is, hoe helpt dit je naar meer interactie en conversies. Zodat je ook begrijpt waarom dit belangrijk is.

voor maar 149,-

1:1 website strategie analyse

Iris - jouwmind.nl

Lieve woorden: We kenden elkaar alleen via LinkedIn en ik wilde niet het hele bedrag vooraf betalen, omdat ik hier nog wel eens negatieve ervaringen over had gelezen. Gelukkig begreep jij mij helemaal en hebben we het in 2 delen gedaan. Voor mij is de klik en de prijs-kwaliteitverhouding belangrijk. Ik vond jou meteen een leuke professionele meid met heel wat meer kennis dan ik zelf. Bovendien sprak jouw design style en werkwijze mij aan.

Ik zat er al een tijdje tegen aan te hikken. Ik had mijn website 3 jaar geleden zelf gemaakt en het paste niet meer bij wie ik ben en wat ik doe. Mijn website was niet meegegroeid met mijzelf als ondernemer. Ik had het alleen te druk om mijn website zelf te vernieuwen.

Wat ik heel fijn vond was dat je goed bereikbaar en flexibel was. Geen vraag was je te gek. Je hield je aan de gemaakte afspraken en je vond het prima om even een extra call in te plannen als ik daar behoefte aan had. Je eerste design was meteen raak. Je wist goed te vertalen waar ik naar opzoek was. Wel vroeg ik mij stiekem af hoe je dat ging maken in de gratis versie van Elementor, maar ook dat is je gelukt!  

De website oogt nu een stuk professioneler en rustiger. Ik word er zelf elke keer gelukkig van als ik ernaar kijk. Het is zeker de investering waard. Het heeft mij heel veel werk gescheeld en ik had het zelf nooit zo mooi kunnen maken. 

NAOMI DE LAAT

INFO@NAOMIS-DESIGN.NL

KVK  74535269

Pr. Christinastraat,

28 Echt