branding & design

werk samen met mij

Standaard heb ik drie branding pakketten. Maar ik vind het belangrijk dat het pakket en de investering ook bij jou aansluit! Elk pakket is daarom een ‘richtlijn’. Het is mogelijk om iets uit het pakket te halen, waardoor de investering omlaag gaat. Je kan dus je eigen investering bepalen! Stuur mij een mailtje voor een aangepast pakket.

pakket één

logo branding

Perfect voor jou als beginnende ondernemer om meteen goed van start te gaan. Of misschien past je huidige logo niet meer bij je en ben je klaar voor een re-branding.

inbegrepen:

pakket twee

full branding

Ben je niet van ‘stap voor stap’, maar wil je graag alles in één keer? Ben je iemand die all-in gaat en ben je klaar om door te pakken? Dan is dit pakket perfect voor jou.

inbegrepen:

pakket drie

webdesign

Zou je graag een website willen voor je onderneming, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ik help je van begin tot einde.

inbegrepen en optioneel:

heb je vragen?

werk samen met mij

Mocht je graag een standaard pakket willen afnemen óf een pakket naar wens willen? Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier. Heb je nog vragen of wil je graag eerst vrijblijvend kennismaken? Alles is mogelijk!

liever iets anders?

behind the curtain

Ik vind het belangrijk dat het pakket en de investering ook goed bij jou aansluiten. De twee standaard pakketten zijn daarom een richtlijn om ons aan vast te houden. Het is mogelijk om iets eruit te halen of juist erbij te doen. Zo zou je bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor maar 2 logo concepten óf juist voor meer correctierondes.

hey, ik ben naomi

nice to meet ya

Op het moment dat mijn ouders gingen scheiden voelde ik veel pijn en verdriet. Ik merkte dat als ik creatief bezig was, ik mijn gedachten kon omzetten. Omdat ik graag creatief bezig was, heb ik voor de opleiding mediavormgeving gekozen. Máár, ik vond school al snel verschrikkelijk. Ik wilde graag mijn eigen pad volgen en eigen keuzes kunnen maken. Daarom ben ik Naomi’s Design begonnen. Sinds 2018 run ik mijn grafisch design studio en heb ik al meer dan 50 ondernemingen mogen helpen met het opzetten van een merk.

Primair logo: wordt het meest gebruikt en heeft (vaak) de volledige naam, tagline en een icoontje.

Secundair logo: is een kleinere variant van het primair logo, bijvoorbeeld als vierkant of cirkel. De tagline (en icoontje) is vaak ook weg.

Sublogo: is een simpele versie van het primaire logo. Bijvoorbeeld alleen initialen of het icoontje.

Waarom? Elke variant wordt gebruikt voor verschillende uitingen. Zo past een horizontaal logo niet in een vierkantvak.En past het sublogo bijvoorbeeld weer mooi op je Instagram.

Je zou eventueel in twee termijnen kunnen betalen, 50% voor we beginnen aan het project en de andere 50% voor de oplevering van de bestanden.

Investeren in jezelf én in je onderneming is altijd lastig. Én daar is nooit het juiste moment voor. Maar wat verlies je, als je deze investering NIET doet? Want jij bent het waard om je droom uit te laten komen, en ik weet dat je het kunt. Je hebt alleen een beetje hulp nodig!

Dat is zeker geen probleem. Jij mag een moodboard maken met alles wat je aanspreekt. Vaak kan ik daar al een bepaalde stijl uit halen. Daardoor kan ik je goed op weg helpen naar een stijl die bij jou past. Ik ga je helpen met de zoektocht naar een logo die jij perfect vind!

Zeker! Dit pakket is exclusief drukwerk. Maar ik begrijp dat dit lastig kan zijn om zelf te regelen. Daarom help ik jou zeker met het verzorgen van drukwerk. Ik help je met de beste papierkeuze en oplage.

al 50+ ondernemingen mogen helpen

heb je vragen?

neem contact op

Mocht je graag een standaard pakket willen afnemen óf een pakket naar wens willen? Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier. Heb je nog vragen of wil je graag eerst vrijblijvend kennismaken? Alles is mogelijk! Het lijkt me fantastisch om je te ontmoeten!

NAOMI DE LAAT

INFO@NAOMIS-DESIGN.NL

KVK  74535269

Pr. Christinastraat,

28 Echt