branding & design

werk samen met mij

Standaard heb ik drie pakketten. Maar ik vind het belangrijk de investering ook bij jou aansluit! Elk pakket is daarom een ‘richtlijn’. Het is mogelijk om iets uit het pakket weg te laten. Hierdoor gaat de investering omlaag. Je kan dus je eigen investering bepalen!

Logo Branding

Perfect voor jou als beginnende ondernemer om meteen goed van start te gaan of ben je klaar voor een re-branding?

inVESTERING 325,-

FULL Branding

Voor als je niet van ‘stap voor stap’ bent, maar meteen wil doorpakken. Jij bent iemand iemand die all-in gaat.

inVESTERING 775,-

webdesign

Zou je graag een website willen voor je onderneming, maar heb je geen idee waar je moet beginnen? Ik help je van begin tot einde.

op aanvraag

MIJN MISSIE

Ik vind het belangrijk dat de investering ook bij jou aansluit. De ‘standaard’ pakketten zijn daarom richtlijnen. Het is mogelijk om iets weg te laten. Op deze manier gaat de investering omlaag en kan je zelf je prijs bepalen!

"super blij dat ik het heb gedaan"

Ik wist dat ik een nieuwe branding wilde. Maar twijfelde of ik het nodig had. Wilde ik daar wel geld aan uitgeven? Súper blij dat ik het wel heb gedaan, want ben blij met alle designs! Ik was gecharmeerd van jouw werk. Naomi communiceert goed en werkt snel. Dat is fijn werken. Het wordt nog mooier dan je had bedacht. Ze denkt mee, geeft tips en niks is te gek. Bedankt Naomi.

liefs, Elly Buursema

"ik word nu gezien als bedrijf"

Ik zat al een tijdje over een design na te denken. Al haar designs zijn stijlvol en modern, helemaal mijn stijl! Naomi communiceert duidelijk en is snel. Ook laat ze meerdere keuzes zien, erg fijn! De grootste transformatie is dat ik serieuzer genomen word en nu gezien word als bedrijf! We hebben kort contact gehad omdat je precies door had wat ik zocht!

liefs, STULPJE OP DE VELUWE

"ik ben Naomi onwijs dankbaar"

Wauw!!! Wat is Naomi een lieve meid! Ze weet ook super goed waar ze over praat. Ze hielp mij met alles wat ik lastig vond! Wat voelde het fijn dat ik gezien werd als ‘mens’! M’n vragen werden beantwoord en kreeg goede tips mee! Ik heb veel geleerd door Naomi, fijne gesprekken gevoerd en ook gelachen. Ik zou ik het zeker aanraden! Ik ben Naomi onwijs dankbaar! Niet 5, maar 6 sterren! ❤️

liefs, Created By Sharr

hey, it's me..

je nieuwe branding bestie

Omdat ik graag creatief bezig was, heb ik voor de opleiding mediavormgeving gekozen. Ik wilde graag mijn eigen pad volgen en eigen keuzes maken. Daarom ben ik Naomi’s Design begonnen. Sinds 2018 run ik mijn grafisch design studio en heb ik al meer dan 50 ondernemingen mogen helpen met het opzetten van een strategische branding.

Primair logo: wordt het meest gebruikt en heeft (vaak) de volledige naam, tagline en een icoontje. Het secundair logo en sublogo zijn ‘kleinere’ compacte varianten van het primair logo.

Elke variant wordt namelijk gebruikt voor verschillende uitingen. Zo past een horizontaal logo niet in een vierkant vak. En past het sublogo weer mooi op je Instagram.

Je zou eventueel in twee termijnen kunnen betalen, 50% voor we beginnen aan het project en de andere 50% voor de oplevering van de bestanden. In drie termijnen is ook mogelijk vanaf een bepaalde investering.

Dat is geen probleem. Jij mag een moodboard maken met alles wat je aanspreekt. Vaak kan ik daar al een bepaalde stijl uit halen. Daardoor kan ik je goed op weg helpen naar een stijl die bij jou past. Ik ga je helpen met de zoektocht naar een logo die jij perfect vind!

Heb jij andere vragen of wil je graag meer informatie? Stuur mij dan gerust een mailtje. Mocht je het fijner vinden om mij persoonlijk te spreken kunnen we ook een videocall inplannen.

neem contact op

Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier. Heb je nog vragen of wil je graag vrijblijvend kennismaken? Het lijkt me fantastisch om je te ontmoeten.

NAOMI DE LAAT

INFO@NAOMIS-DESIGN.NL

KVK  74535269

Pr. Christinastraat,

28 Echt