strategie en branding

Standaard heb ik 3 branding pakketten. Mocht je een pakket naar wens willen, dan stel ik die graag voor je samen. Ook ontwerp ik 'extra' uitingen, zoals: visitekaartjes, cadeaubonnen, flyers, Social Media templates, websites, etc. Samen kijken we naar de uitingen die je nodig hebt voor je onderneming én ook naar het budget wat beschikbaar is voor een nieuwe branding.

een strategie gesprek over je website

belangrijk om te weten

Nog te vaak wordt er gedacht vanuit eigen ervaring en meningen. Je vergeet waar het écht om draait, namelijk je ideale klant. Als jij je ideale klant wilt aanspreken, moet je algehele uitstraling wel bij ze in de smaak vallen. Anders worden ze nooit klant bij je.
 

Daarom werk ik op een unieke manier. Ik ontwerp namelijk vanuit je ideale klant, waardoor je branding gebaseerd is op je doelgroep. Dit zorgt ervoor dat ze naar jou komen en ze niet meer naar je concurrent gaan. Op deze manier kun je dus van potentiele klanten, echte klanten maken.

de drie (standaard) pakketten

Merkstrategie

We gaan samen kijken naar: wie is je ideale klant, welk eind-resultaat is belangrijk, hoe kun je je onderscheidden, welke uitstraling ga je naleven én krijg je focus op je doelen. Oftewel: je strategie. Na afloop krijg je de antwoorden duidelijk in een bestand gestuurd.

Wat bereik je hiermee? Als je je blijft vasthouden aan je strategie zal dit gaan zorgen voor meer herkenbaarheid en meer klanten. Je ideale klant weet waar je voor staat en wat je waarden zijn. Ook heb je zelf nu meer vastigheid, je hebt meer duidelijkheid over hoe je merk bekend moet staan.

investering 195,- excl. btw

projectduur // 1 á 2 weken

Logo Branding

In dit pakket zit inbegrepen:

investering 299,- excl. btw

projectduur // 2 á 3 weken

All-in Branding

In dit pakket zit inbegrepen:

investering 750,- excl. btw

projectduur // 3 á 4 weken

Samenwerking merken:

het design proces

stap 1

strategie

Een strategie is de basis van je onderneming. Een strategie die perfect aansluit op jouw ideale klant, je persoonlijkheid én je onderneming. Want dat is dé manier waardoor jij klanten aantrekt. (optioneel)

stap 2

onderzoek

We gaan onderzoek doen naar kleuren en lettertypes. We bekijken voorbeelden en gaan inspiratie opdoen. Jij mag daarvoor ook een moodboard maken. Want we gaan dit project samen aan.

stap 3

ontwerp

Je kunt nu even relaxen, want ik ga beginnen met ontwerpen! Afhankelijk van het soort pakket dat is gekozen of samengesteld, zal dit ongeveer tussen de 1 á 2 weken duren.

stap 4

correctierondes

Zodra de ontwerpen/concepten ontworpen zijn, ontvang je deze via de mail. Daarna gaan we beginnen met de correctierondes. De feedback die jij eventueel nog hebt op de concepten, mag je naar mij doorsturen. De door jouw gegeven feedback zal ik verwerken en aanpassen.

stap 5

oplevering

Yes, we zijn allebei tevreden over het resultaat en je nieuwe branding is officieel afgerond. Alle bestanden zal je van mij via de mail óf via WeTransfer ontvangen. Uiteraard kun je me altijd blijven benaderen met eventuele vragen of opmerkingen!

optioneel

de extra’s

Ben jij bijvoorbeeld opzoek naar een: visitekaartje, cadeaubon, afspraakkaart, flyer, social media templates, website, etc. Dan is dit ook (los) mogelijk. Alles is te realiseren. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

Primair logo: wordt het meest gebruikt en heeft (vaak) de volledige naam, tagline en een icoontje.

Secundair logo: is een kleinere variant van het primair logo, bijvoorbeeld als vierkant of cirkel. De tagline (en icoontje) is vaak ook weg.

Sublogo: is een simpele versie van het primaire logo. Bijvoorbeeld alleen initialen of het icoontje.

Waarom? Elke variant wordt gebruikt voor verschillende uitingen. Zo past een horizontaal logo niet in een vierkantvak.En past het sublogo bijvoorbeeld weer mooi op je Instagram.

Je zou eventueel in twee termijnen kunnen betalen, 50% voor we beginnen aan het project en de andere 50% voor de oplevering van de bestanden.

Investeren in jezelf én in je onderneming is altijd lastig. Én daar is nooit het juiste moment voor. Maar wat verlies je, als je deze investering NIET doet? Want jij bent het waard om je droom uit te laten komen, en ik weet dat je het kunt. Je hebt alleen een beetje hulp nodig!

Dat is zeker geen probleem. Jij mag een moodboard maken met alles wat je aanspreekt. Vaak kan ik daar al een bepaalde stijl uit halen. Daardoor kan ik je goed op weg helpen naar een stijl die bij jou past. Ik ga je helpen met de zoektocht naar een logo die jij perfect vind!

Zeker! Dit pakket is exclusief drukwerk. Maar ik begrijp dat dit lastig kan zijn om zelf te regelen. Daarom help ik jou zeker met het verzorgen van drukwerk. Ik help je met de beste papierkeuze en oplage.

tips voor het krijgen van meer klanten

GRATIS EBOOK:

download dit gratis ebook met 8 tips om meer winst te maken met je onderneming.

NAOMI DE LAAT

INFO@NAOMIS-DESIGN.NL

KVK  74535269

Pr. Christinastraat,

28 Echt