branding & design

werk samen met mij

Standaard heb ik twee branding pakketten. Mocht je graag een pakket naar wens willen, dan stel ik die voor je samen. Samen kijken we naar de uitingen die je nodig hebt voor je onderneming. Maar ook naar het budget voor een nieuwe branding.

pakket één

logo branding

Perfect voor jou als beginnende ondernemer om meteen goed van start te gaan. Of misschien past je huidige logo niet meer bij je en ben je klaar voor een re-branding.

inbegrepen:

pakket twee

full branding

Ben je niet van ‘stap voor stap’, maar wil je graag alles in één keer? Ben je iemand die all-in gaat en ben je klaar om door te pakken? Dan is dit pakket perfect voor jou.

inbegrepen:

heb je vragen?

werk samen met mij

Mocht je graag een standaard pakket willen afnemen óf een pakket naar wens willen? Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier. Heb je nog vragen of wil je graag eerst vrijblijvend kennismaken? Alles is mogelijk! Het lijkt me fantastisch om je te ontmoeten!

Hoe de samenwerking verloopt

strategie

Een strategie is de basis van je onderneming. Een strategie die perfect aansluit op jouw ideale klant, je persoonlijkheid én je onderneming. Want dat is dé manier waardoor jij klanten aantrekt. (optioneel)

onderzoek

We gaan onderzoek doen naar kleuren en lettertypes. We bekijken voorbeelden en gaan inspiratie opdoen. Jij mag daarvoor ook een moodboard maken. Want we gaan dit project samen aan.

ontwerp

Je kunt nu even relaxen, want ik ga beginnen met ontwerpen! Afhankelijk van het soort pakket dat is gekozen of samengesteld, zal dit ongeveer tussen de 1 á 2 weken duren.

correctierondes

Zodra de ontwerpen/concepten ontworpen zijn, ontvang je deze via de mail. Daarna gaan we beginnen met de correctierondes. De feedback die jij eventueel nog hebt op de concepten, mag je naar mij doorsturen. De door jouw gegeven feedback zal ik verwerken en aanpassen.

oplevering

Yes, we zijn allebei tevreden over het resultaat en je nieuwe branding is officieel afgerond. Alle bestanden zal je van mij via de mail óf via WeTransfer ontvangen. Uiteraard kun je me altijd blijven benaderen met eventuele vragen of opmerkingen!

extra’s

Ben jij bijvoorbeeld opzoek naar een: visitekaartje, cadeaubon, afspraakkaart, flyer, social media templates, website, etc. Dan is dit ook (los) mogelijk. Alles is te realiseren. Neem contact op voor de mogelijkheden en prijzen.

wil je liever een

pakket op maat

Ik vind het belangrijk dat het pakket en de investering ook goed bij jou aansluiten. De twee standaard pakketten zijn daarom een richtlijn om ons aan vast te houden. Het is mogelijk om iets eruit te halen of juist erbij te doen. Zo zou je bijvoorbeeld ook kunnen kiezen voor maar 2 logo concepten óf juist voor meer correctierondes.

hey, ik ben naomi

het creatieve gezicht

Op het moment dat mijn ouders gingen scheiden voelde ik veel pijn en verdriet. Ik merkte dat als ik creatief bezig was, ik mijn gedachten kon omzetten. Omdat ik graag creatief bezig was, heb ik voor de opleiding mediavormgeving gekozen. Máár, ik vond school al snel verschrikkelijk. Ik wilde graag mijn eigen pad volgen en eigen keuzes kunnen maken. Daarom ben ik Naomi’s Design begonnen. Sinds 2018 run ik mijn grafisch design studio en heb ik al meer dan 50 ondernemingen mogen helpen met het opzetten van een merk.

al 50+ ondernemingen mogen helpen

Primair logo: wordt het meest gebruikt en heeft (vaak) de volledige naam, tagline en een icoontje.

Secundair logo: is een kleinere variant van het primair logo, bijvoorbeeld als vierkant of cirkel. De tagline (en icoontje) is vaak ook weg.

Sublogo: is een simpele versie van het primaire logo. Bijvoorbeeld alleen initialen of het icoontje.

Waarom? Elke variant wordt gebruikt voor verschillende uitingen. Zo past een horizontaal logo niet in een vierkantvak.En past het sublogo bijvoorbeeld weer mooi op je Instagram.

Je zou eventueel in twee termijnen kunnen betalen, 50% voor we beginnen aan het project en de andere 50% voor de oplevering van de bestanden.

Investeren in jezelf én in je onderneming is altijd lastig. Én daar is nooit het juiste moment voor. Maar wat verlies je, als je deze investering NIET doet? Want jij bent het waard om je droom uit te laten komen, en ik weet dat je het kunt. Je hebt alleen een beetje hulp nodig!

Dat is zeker geen probleem. Jij mag een moodboard maken met alles wat je aanspreekt. Vaak kan ik daar al een bepaalde stijl uit halen. Daardoor kan ik je goed op weg helpen naar een stijl die bij jou past. Ik ga je helpen met de zoektocht naar een logo die jij perfect vind!

Zeker! Dit pakket is exclusief drukwerk. Maar ik begrijp dat dit lastig kan zijn om zelf te regelen. Daarom help ik jou zeker met het verzorgen van drukwerk. Ik help je met de beste papierkeuze en oplage.

heb je vragen?

neem contact op

Mocht je graag een standaard pakket willen afnemen óf een pakket naar wens willen? Stuur mij dan een berichtje via het contactformulier. Heb je nog vragen of wil je graag eerst vrijblijvend kennismaken? Alles is mogelijk! Het lijkt me fantastisch om je te ontmoeten!

NAOMI DE LAAT

INFO@NAOMIS-DESIGN.NL

KVK  74535269

Pr. Christinastraat,

28 Echt