gratis ebook

8 manieren om meer klanten te krijgen als vrouwelijke ondernemer

Je schrijft je hierbij in voor gratis tips en krijgt het e-book erbij. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van emails.

In dit e-book deel ik 8 manieren die jij kunt toepassen in je onderneming om meer klanten aan te trekken. Tips die jij kunt toepassen op je onderneming voor het aantrekken van je ideale klant. 8 tips waarin ik uitleg geef, het probleem vermeld en ook de oplossing. Na dit e-book kun jij meteen aan de slag om je onderneming te verbeteren.

In dit e-book leer je:

Je schrijft je hierbij in voor gratis tips en krijgt het e-book erbij. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van emails.

Hey, ik ben Naomi

Op het moment dat mijn ouders gingen scheiden voelde ik veel pijn en verdriet. Ik merkte dat als ik creatief bezig was, dat mij gelukkig maakt.

Met die reden heb ik dan ook voor de opleiding mediavormgeving gekozen. Maar ik vond school echt verschrikkelijk. Ik wil mijn eigen pad volgen en eigen keuzes kunnen maken. Ik hou van het creatieve werk en wil het graag op mijn voorwaarden doen. Daarom ben ik Naomi’s Design begonnen. Voor vrouwelijke ondernemers die denken zoals ik. Sinds 2018 run ik mijn grafisch design studio en heb ik al meer dan 50 ondernemingen mogen helpen met het opzetten van een merk.

Ook kun je bij mij terecht als je een beperkt budget hebt. Ik weet namelijk hoe lastig en eng het kan zijn om een grote investering te doen voor je onderneming. Vooral als je nog in de beginfase zit. Daarom denk ik graag met je mee over hoe we een pakket op maat kunnen maken die past bij jou en je budget.

dit ben ik, het gezicht achter Naomi's Design

Je schrijft je hierbij in voor gratis tips en krijgt het e-book erbij. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van emails.

NAOMI DE LAAT

INFO@NAOMIS-DESIGN.NL

KVK  74535269

Pr. Christinastraat,

28 Echt