8 geheimen voor meer klanten

download de freebie

In dit e-book deel ik mijn 8 geheimen die jij kunt toepassen om meer klanten aan te trekken. 8 geheimen tot in detail uitgelegd, met een probleem, máár ook met de oplossing! Na dit e-book kun jij meteen aan de slag met het krijgen van (nieuwe) klanten!

Je schrijft je hierbij in voor gratis tips en krijgt het e-book erbij. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van emails.

hey, ik ben naomi

het creatieve gezicht

Op het moment dat mijn ouders gingen scheiden voelde ik veel pijn en verdriet. Ik merkte dat als ik creatief bezig was, ik mijn gedachten kon omzetten. Omdat ik graag creatief bezig was, heb ik voor de opleiding mediavormgeving gekozen. Máár, ik vond school al snel verschrikkelijk. Ik wilde graag mijn eigen pad volgen en eigen keuzes kunnen maken. Daarom ben ik Naomi’s Design begonnen. Sinds 2018 run ik mijn grafisch design studio en heb ik al meer dan 50 ondernemingen mogen helpen met het opzetten van een merk.

Je schrijft je hierbij in voor gratis tips en krijgt het e-book erbij. Je gegevens worden alleen gebruikt voor het versturen van emails.

NAOMI DE LAAT

INFO@NAOMIS-DESIGN.NL

KVK  74535269

Pr. Christinastraat,

28 Echt