DE MERKSTRATEGIE IS VOOR JOU ALS JE

Door de bomen het bos niet meer ziet.

Honderden nieuwe ideeën aan het uitwerken bent maar het helpt allemaal niet.

Geen óf niet de juiste klanten krijgt voor jou.

 Niet weet wat je moet doen om die omzet te verhogen.

Het zo graag wilt, je doet zó je best, maar het lukt je niet.

Rond rent als een kip zonder kop.

de merkstrategie helpt met

//  het uitvinden wie je ideale klant is

//  erachter komen hoe je je ideale klant vind

//  het krijgen van één duidelijke rode lijn

//  meer rust geven omdat je weet wat je écht wilt

//  meer naamsbekendheid krijgen

//  meteen vertrouwen geven aan je klanten

//  eruit springen met álleen al je persoonlijkheid

//  een grote upgrade geven aan je onderneming

rowing harder doesn’t help if the boat is headed in the wrong direction

je ziet door de bomen het bos niet meer

Het hebben van een strategie kun je vergelijken met een kompas. Je weet waar je staat en waar je naartoe wilt, maar je weet niet welke kant je op moet of waar je moet beginnen. Het kompas (lees: strategie) zorgt ervoor dat je succesvol slaagt om op je bestemming te komen. Zonder kompas (strategie) heb je geen duidelijke richting en kun je jaren lang de verkeerde richting oplopen. 

Omdat je in de verkeerde richting loopt, kom je ook je ideale klant niet tegen, want die zijn in het Noorden. Met het hebben van een kompas (strategie) weet je hoe je naar het Noorden moet lopen om te worden gezien door je ideale klant.

Omdat je in de juiste richting loopt, gaan steeds meer mensen je herkennen en begroeten. Dit zorgt dat je steeds meer naam krijgt en ze je gaan vertrouwen. Dus nog even samengevat: een merkstrategie zorgt voor een duidelijke richting, krijgen van klanten, vertrouwen en naamsbekendheid. Neem niet aan dat je over vijf jaar nog steeds het zelfde rondje wilt lopen?

de merkstrategie

In dit pakket zit inbegrepen: 1:1 strategiesessie, de merkstrategie guide, overzichtelijk en samenvattend bestand, extra bonus tips, onbeperkte coaching (je mag mij tijdens het proces mailen)

investering 297,- excl. btw

het proces, hoe gaan we dit doen?

Ik ga je helpen door middel van een merkstrategie. Om antwoord te krijgen op alle eerder benoemde punten, heb ik een guide gecreëerd. Namelijk: de merkstrategie guide. Hier staan zes verschillende onderwerpen in waar we dieper op in gaan om alles duidelijk te krijgen over jou en je onderneming.

De merkstrategie guide stuur ik per e-mail naar je door. We lopen samen je antwoorden na, ik beantwoord eventuele vragen en ik laat zien hoe je je nieuwe strategie goed kunt inzetten.

 • Elly Buursema // TRANSFORMATIECOACH

  Het idee spookte elke keer in mijn hoofd, maar twijfelde heel erg of ik daar wel geld aan wilde uitgeven! Nu ben ik súper blij dat ik het wel heb gedaan, want ik ben super blij met alle designs! Ik was erg gecharmeerd van jouw werk. Naomi is iemand die snel werkt en die goed communiceert. Ze vraagt aan je of je ideeën hebt, daar gaat ze mee aan de slag. Dat is super fijn werken. Het wordt vaak nog mooier dan je had bedacht in je hoofd. Ze denkt mee, geeft tips en niks is te gek voor haar. Bedankt Naomi.

 • Demi // DEMI ELISA DJ

  Mijn eigen onderneming begon erg goed te lopen. Daardoor wilde ik het professioneler aan gaan pakken. Naomi haar stijl sprak mij erg aan, daardoor wist ik al snel dat ik met haar wou samenwerken. Ik had van tevoren geen aarzelingen of zorgen. Ze doet er alles aan om het perfecte eindresultaat te realiseren. Heel fijn!

 • Linda // STULPJEOPDEVELUWE

  Ik had je werk van tevoren gezien en dat is helemaal mijn stijl. Hierdoor had ik geen aarzelingen of zorgen. Ik zat al een tijdje over een design na te denken en het moest passen bij mijn stijl. Al haar designs zijn stijlvol en modern! Naomi is snel en heeft duidelijke communicatie. Ook laat ze meerdere keuzes zien. Erg fijn! De grootste transformatie is dat ik serieuzer genomen word! Ik word nu gezien als bedrijf! Wat ik eigenlijk niet ben haha. We hebben kort contact gehad omdat je precies door had wat ik zocht, erg fijne communicatie!

 • Jana de Maré // STITCHLY

  Ik wilde graag een logo. Ik had een design gemaakt in Canva, maar wilde graag meer professionaliteit uitstralen. Naomi had een logo gemaakt voor een business dat ik volgde. Daardoor nam ik meteen een kijkje op haar profiel. Het zijn allemaal hele unieke designs. Naomi was super vriendelijk en stuurde me heel wat verschillende mogelijkheden door. Ze luisterde naar wat ik zei en maakte aanpassingen waar nodig. Ik krijg nog steeds veel complimenten over het logo!

 • Isabella van Elten // ISAGIE

  Naomi heeft voor mij een logo ontworpen. Ik mocht ter inspiratie foto's doorsturen en daarvan heeft Naomi een super mooi logo ontworpen. Het is helemaal geworden zoals ik had gehoopt. Ik zou Naomi daarom ook aan iedereen aanraden die een eigen onderneming heeft of toe is aan een nieuw logo!

SCHRIJF JE IN EN ONTVANG DIRECT EEN CADEAUTJE
GRATIS E-BOOK MET TIPS OM JE WAARDE TE VERHOGEN ÉN TE VERKOPEN

INFO@NAOMIS-DESIGN.NL

KVK  74535269